Ervaring

De afgelopen jaren heb ik als voor verschillende opdrachtgevers (o.a. Gemeente Delfzijl, Gemeente Appingedam, Programma Beschermd Wonen en Maatschappelijke opvang Groninger gemeenten en Gemeente Eemsdelta) gewerkt als programma manager, beleidsadviseur en projectleider.

Ik heb ruime ervaring met:

  • Strategisch en integraal beleidsadvies
  • Beleidsmatige processen rondom inkoop en contractbeheer
  • Intergemeentelijke samenwerking en het aansturen van projecten met meerdere stakeholders
  • Bezuinigingen en tekorten binnen het sociaal domein
  • Gezamenlijke visie- en strategievorming;
  • Programmamanagement
  • Coaching on-the-job

Dit is wat opdrachtgevers over mij zeggen:

Martine is iemand van wie je op aan kunt, ze is professioneel en kundig in de aanpak van complexe thema’s. Ik vind het een fijne ervaring om met haar samen te werken!

Martine is een fijne collega en professional. Ze is daarnaast analytisch sterk en vakkundig. In onze samenwerking kunnen we Wmo en Jeugd goed verbinden!

Ik ervaar Martine als sociaal, betrokken en iemand met een goed gevoel voor humor. Tegelijkertijd is ze een kritische denker. Ze kan door haar jarenlange ervaring als beleid- en projectadviseur binnen het sociaal domein gemakkelijk overstijgend denken bij complexe vraagstukken. Dit alles maakt haar een prettige collega en sparringspartner.

Met Martine is het heel prettig samenwerken. Ze is een snelle denker en is goed in het zien en leggen van dwarsverbanden. Martine denkt graag buiten de kaders, waardoor er zaken mogelijk zijn die eerder niet mogelijk leken. Ze heeft veel ervaring binnen het Sociaal Domein, maar ik weet zeker dat zij ook op andere plekken van grote waarde kan zijn.

Het is een genoegen om met Martine samen te werken. Ze heeft een schat aan kennis en ervaring binnen het Sociaal Domein, waardoor ze goede verbanden weet te leggen en tot effectieve oplossingen en werkwijzen komt. Bovendien heb ik haar ervaren als doortastend. Het is inspirerend om te zien hoe zij tot de kern van een vraagstuk kan komen, gefocust op het resultaat en tegelijkertijd de aandacht blijft behouden voor de betrokkenen en context. Daarnaast is ze ook nog eens een sociale aanwinst voor je team!